Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şarampole Yuvarlanan Araçtan Şans Eseri Sağ Kurtuldular

Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında şarampole yuvarlanan araçta bulunan 2 kişi yaralandı.Alınan bilgilere göre, Bilecik- Bozüyük karayolu üzerinde seyir halinde olan Meltem D. yönetimindeki 34 LJ 9443 plakalı otomobil, Cennet Vadisi mevkinde...

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2016 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2016 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şarampole Yuvarlanan Araçtan Şans Eseri Sağ Kurtuldular
Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında şarampole yuvarlanan araçta bulunan 2 kişi yaralandı.
Alınan bilgilere göre, Bilecik- Bozüyük karayolu üzerinde seyir halinde olan Meltem D. yönetimindeki 34 LJ 9443 plakalı otomobil, Cennet Vadisi mevkinde geldiği esnada sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolda zikzaklar çizerek sağ tarafından bulunan yaklaşık 10 metrelik taşlık uçuruma uçtu. Kazada, sürücü Meltem Dağdelen ve yanındaki eşi Hüseyin Çağatay D. yaralandı. Aşağı düşen araç yan bir şekilde yattığını gören Cennet Vadisi önünde yol çalışması yapan işçiler hemen olay yerine koştular. Aracı düz bir şekle getiren işçiler, olayı hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Kaza yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, işçilerinin yardımı ile yaralı 2 kişiyi ambulansa taşıyarak Bilecik Devlet Hastanesinde götürdü. Bu sırada, yaralıları kurtarmak isteyen İbrahim Çelik isimli bir vatandaş ise elinden yaralandı.
“BAKTIK YAŞIYORLAR, YAN DÖNEN ARABAYI YAVAŞÇA ÇEVİRDİK"
Kazanın görgü tanığı bir işçi, gelirken gördükleri aracın bir anda gürültü koparak aşağı indiğini anlatarak, ”Sıkıştırdılar mı, birşeyler mi yaptılar, ne oldu bilmiyorum. Hemen müdahale ettik ve ambulans çağırdık. Baktık yaşıyorlar, yan dönen arabayı yavaşça hep beraber çevirdik. Ama tehlikeli olduğu için yaralılara müdahale etmedik. Ambulans da hemen geldi zaten” dedi.
Bölge Trafik Şubesi ekipleri, kaza olan noktada güvenlik önlemleri alırken, şarampole yuvarlanan araç çekici yardımı çekildi. Yaralıların sağlık durumunun muayene sonrası netlik kazanacağı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.