Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şanlıurfa’da zincirleme kaza: 1 yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde iki TIR, bir kamyonet ve bir otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.Kaza, akşam saatlerinde Siverek-Şanlıurfa karayolunun 5’inci kilometresi Küçük Sanayi Sitesi kavşağında...

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2016 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2016 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde iki TIR, bir kamyonet ve bir otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Kaza, akşam saatlerinde Siverek-Şanlıurfa karayolunun 5’inci kilometresi Küçük Sanayi Sitesi kavşağında meydana geldi. Trafik ışıklarının olmadığı kavşakta kontrolden çıkan beton boru yüklü TIR, karşı şeride geçti. 2 TIR, 1 kamyonet ile bir otomobilin karıştığı zincirleme kazada 1 kişi yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve trafik ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan Ali Ç., olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı.
TIR’daki beton boruların yola savrulması nedeniyle trafik tek şeritten sağlandı. Kazanın ardından araçlarda maddi hasar meydana gelirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.