Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şanlıurfa’da tehlikeli gerginlik

Şanlıurfa’da Suriyelilerle Türkler arasında yaşanan kavgada bir kişi yaralanırken kavgayı önlemek için mahalleye zırhlı araçlar ve çevik kuvvet ekibi sevk edildi.Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa Merkez Haliliye İlçesine bağlı Devteşti...

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2016 01:50
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2016 01:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şanlıurfa’da tehlikeli gerginlik
Şanlıurfa’da Suriyelilerle Türkler arasında yaşanan kavgada bir kişi yaralanırken kavgayı önlemek için mahalleye zırhlı araçlar ve çevik kuvvet ekibi sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa Merkez Haliliye İlçesine bağlı Devteşti Mahallesinde Suriyelilerle Türk vatandaşları kavga etti. Gece saat 23.30 sıralarında parkta oynayan Suriyeli ve Türk çocukların arasında başlayan kavgaya mahalledeki Suriyeliler ve Türkler de karıştı. Taş ve sopaların kullanıldığı kavga nedeniyle mahalleye çok sayıda polis ekibi, çevik kuvvet, TOMA ve zırhlı araç sevk edildi. Olay yerine giden polisler, kavga edenlere müdahale ederek ayırdı. Kavgada bir kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaralı, ambulansla hastaneye kaldırılırken polisler kalabalığı dağıttıktan sonra Suriyeli ailelerin kaldığı evlerin etrafında güvenlik önlemi aldı. Kavgaya karışan Suriyeli bir aile, polisler tarafından otobüse bindirilerek başka bir mahalledeki akrabalarının yanına götürülürken kaldıkları evin ise yarın sabah taşınacağı öğrenildi. Mahallede yaşayan vatandaşlar, parkta oynayan bir çocuğun Suriyeli birkaç kişi tarafından darp edildikten sonra kavganın başladığını iddia ederek bu tür konularda önlem alınmasını istedi.
Kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.