Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şanlıurfa’da Kaçak Sigara Ve Esrar Operasyonu

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonlarda 1 adet ruhsatsız tabanca, 158 bin 400 paket kaçak sigara ve 16 kilogram esrar ele geçirilirken, 5 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesi...

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2015 20:44
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2015 20:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şanlıurfa’da Kaçak Sigara Ve Esrar Operasyonu
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonlarda 1 adet ruhsatsız tabanca, 158 bin 400 paket kaçak sigara ve 16 kilogram esrar ele geçirilirken, 5 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesi Büyükyenice Mahallesi’nde ikamet eden N.İ. ve L.İ. isimli şahısların ev ve eklentileri ile şahıslara ait tarla ve araç içerisinde yapılan arama neticesinde, 16 kilogram kubar esrar, 3 kilogram toz esrar, 486 gram kenevir tohumu, 1 adet ruhsatsız 7.65 mm çapında tabanca, 1 adet tabanca şarjörü, 7 adet 7.65 mm tabanca fişeği, 4 adet silah yedek parçası, 1 adet kubar esrarı tartmakta kullanılan hassas terazi, 1 adet silah tamir ve yapımında kullanılan torna makinesi ele geçirildi.
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi Küçüksergen Mahallesi’nde ise M.Ç., M.K., ve Ü.K., isimli şahıslara ait ev ve eklentilerinde yapılan aramada, 158 bin 400 paket menşei belirsiz kaçak sigara ele geçirildi. Her iki olayla ilgili Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek, arama neticesinde ele geçirilen malzemelere el konuldu. Arama faaliyetleri sırasında gözaltına alınan şüpheli şahıslar adli makamlara sevk edilirken; Ceylanpınar ilçesinde gözaltına alınan N.İ. isimli şüpheli şahıs adli makamlarca tutuklanarak Şanlıurfa E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.