Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şanlıurfa’da işçileri taşıyan minibüs devrildi: 13 yaralı

Şanlıurfa’da işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır 13 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre kaza, Şanlıurfa -Mardin bağlantı otoyolu, Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü yakınlarında...

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2016 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2016 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şanlıurfa’da işçileri taşıyan minibüs devrildi: 13 yaralı
Şanlıurfa’da işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır 13 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Şanlıurfa -Mardin bağlantı otoyolu, Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü yakınlarında meydana geldi. 02 EF 762 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada 2’si ağır 13 işçi yaralandı. Olay yerine giden sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanelerde tedavi altına alınan yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazada yaralanan bir işçi, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kazanın yaşandığını söyledi. Kazayı görüp yaralılara yardım eden bir vatandaş ise çok sayıda yaralının ambulanslarla hastanelere kaldırıldığını ve bazılarının durumunun ağır olduğunu dile getirdi.
Kazada yaralanan işçilerin Gaziantep’in Nurdağı ilçesinden Şırnak’ın Cizre ilçesine tünel inşaatında çalışmaya gittikleri öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.