Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şanlıurfa’da FETÖ operasyonları

Fetullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 3 kişinin görevine son verilirken, 6 kişi de görevden uzaklaştırıldı.Başlatılan operasyon kapsamında belediye...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fetullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 3 kişinin görevine son verilirken, 6 kişi de görevden uzaklaştırıldı.
Başlatılan operasyon kapsamında belediye yetkilileri tespit ettikleri kişileri işten çıkarmaya başladı. FETÖ operasyonları kapsamında Büyükşehir Belediyesi’nde tespit edilen 9 kişiden 3’ünün görevine son verildi. 6’sı ise görevden uzaklaştırıldı.
Konu ile ilgili Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi yaptığı açıklamada, “Uzmanlarca oluşturulan komisyon raporu doğrultusunda hareket ediyoruz. Hiçbir şekilde devletine karşı yanlış içerisinde olan, ihanet içerisinde olan yapılar hakkında, neye mal olursa olsun anında gerekli olan işlemi yaptığımızı, yapacağımızı burada belirtmek istiyoruz. Kurumumuzda 9 kişiyi uzaklaştırdık. Bunlardan 3’nün görevine son verildi, 6 kişi de görevden uzaklaştırıldı. Bir daire başkanı 4 şube müdürü, diğerleri de işçi ve memur olmak üzere 9 kişi işleme tabi tutuldu. Tahkikatımız devam ediyor. Şanlıurfa kamuoyu rahat olsun. Bilgi ve belgeye dayalı olarak titizlikle gerekli incelemelerimiz sürüyor. Çok hassas bir görev yürütülüyor. Bizim adalet duygusundan hiçbir şekilde sapmamamız gerekiyor, ne öç alma duygusu ne de ihmalkarlık gösteriyoruz. Tamamıyla hukukun emrettiği şekilde adalet ölçüsünde işlemlerimizi yapıyoruz" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.