Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şanlıurfa’da Çalınan Araçların Sahiplerini Korku Sardı

Ankara’da üst üste yaşanan terör saldırılarından sonra Şanlıurfa’da araçları daha önce çalınan vatandaşları büyük korku ve panik sardı. Kendi araçlarının da terör örgütleri tarafından yasa dışı işlerde kullanılmasından...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’da üst üste yaşanan terör saldırılarından sonra Şanlıurfa’da araçları daha önce çalınan vatandaşları büyük korku ve panik sardı. Kendi araçlarının da terör örgütleri tarafından yasa dışı işlerde kullanılmasından korkan vatandaşlar, emniyete giderek çalıntı kayıtlarını yeniden kontrol etti.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 12 gün önce çalınan aracının terör örgütleri tarafından yasa dışı işlerde kullanılmasından endişe eden Şeyhmus Sımak (39) yetkililerden yardım istedi. Vatandaş, aracının terör örgütleri tarafından yasa dışı işlerde kullanılmasından endişe ettiğini söyledi.
Fırat Mahallesi’nde mermer atölyesi işleten Şeyhmus Sımak’a ait 27 F 6911 plakalı 2004 model beyaz renkli pikap, 3 Mart 2016 tarihinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalındı. Tüm aramalarına rağmen aracından bir haber alamayan Sımak, aracının terör saldırılarında kullanılmasından endişe ettiğini söyledi. Her zamanki gibi aracını iş yerinin önünde park ettiğini söyleyen Sımak, “Sabah geldiğimde aracımın yerinde olmadığını gördüm. Durumu hemen emniyete haber verdim. Emniyet MOBESE kameralarını araştırdı. Bir sonuç alamadık. Kendi çabalarımızla sınır ilçeleri olan Ceylanpınar, Viranşehir ve Suruç’a gittik, ama yine bir sonuç alamadık. Birkaç gün önce Şanlıurfa’dan giden bir araçla Ankara’da terör saldırısı yapıldı. Biz de ondan dolayı endişe ediyoruz. Biz kendi arabamızdan vazgeçtik. İnsanların canına zarar verilmesinden endişe duyuyoruz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.