Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şanlıurfa’da 36 kontrol noktasına komando desteği

Türkiye genelinde son günlerde artış gösteren terör eylemlerinin ardından Şanlıurfa’da oluşturulan 36 güvenlik noktasına komando desteği verildi.Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, Türkiye genelinde son günlerde yaşanan terör saldırıları...

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2016 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2016 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye genelinde son günlerde artış gösteren terör eylemlerinin ardından Şanlıurfa’da oluşturulan 36 güvenlik noktasına komando desteği verildi.
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, Türkiye genelinde son günlerde yaşanan terör saldırıları nedeniyle önlemlerini arttırdı. Güvenlik güçlerine yönelik yapılması muhtemel saldırılara karşı önlem alan ekipler, 36 yeni kontrol noktası oluşturdu. Bu kontrol noktasında komandolar, asayiş timleri, trafik ekipleri ve bomba köpekleri görev yapıyor.
Zırhlı araçlarla da desteklenen kontrol noktalarında aramalar sıklaştırıldı. Ekipler kontrol noktalarından geçen araçlarda sıkı bir arama ve denetim yaparken, askeri araçların güzergahlarındaki menfezlerin altları da sürekli kontrol ediliyor. Dedektör köpeklerin de kullanıldığı aramalarda araçların her tarafı didik didik aranıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.