Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şanlıurfa’da 3 işçi elektrik akımına kapıldı

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde trafoda bakım ve onarım yapan 3 işçi elektrik akımına kapılarak yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.Edinilen bilgiye göre olay, öğleden sonra Şanlıurfa’nın Akçakale...

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2016 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2016 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde trafoda bakım ve onarım yapan 3 işçi elektrik akımına kapılarak yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre olay, öğleden sonra Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinin Suriye sınırında bulunan Pekmezli kırsal Mahallesinde yaşandı. İddiaya göre, elektrik trafosunda bakım ve onarım yapan işçiler akıma kapıldı. Ambulansla Akçakale Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Emrah Ç., ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Akçakale ilçesinde tedavi altına alınan iki yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan yaralının ise hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.