Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde intihar girişimi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde işçi olarak çalışan şahıs, belediyenin 8’inci katına çıkarak intihar girişiminde bulundu.Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde taşeron işçi olarak çalışan Halil O. (36),...

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2016 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2016 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde işçi olarak çalışan şahıs, belediyenin 8’inci katına çıkarak intihar girişiminde bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde taşeron işçi olarak çalışan Halil O. (36), Belediye Ek Hizmet Binasının 8’inci katının balkonuna çıktı. Kapıyı dışarıdan kilitleyen şahıs, yolsuzluk yapıldığını iddia ederek intihar girişiminde bulundu. Elinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiğini ve yolsuzluk yapıldığını yazdığı pankartla balkona çıkan şahıs, yaklaşık bir saat boyunca görevlilere zor anlar yaşattı. Balkondaki malzemeleri pencereden kendisiyle konuşanlara fırlatan şahıs, birkaç defa balkonun demir korkuluklarına çıktı. Bayılan şahıs, pencereden balkona atlayan iki görevli tarafından yakalanarak içeri alındı.
Kendine geldikten sonra aşağı indirilen şahıs, ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan şahsın psikolojik sorunları olduğu iddia edildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.