Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şanılurfa’da 3 işçinin öldüğü yolda 2 ayrı kaza daha oldu

Şanlıurfa’da 3 kişinin hayatını kaybettiği yolda iki ayrı kaza daha meydana geldi. Kazalarda yaralanan olmadı.Kısas-Karaali Mahallesi arasındaki yolda sera işçilerini taşıyan minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi hayatını...

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2017 18:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şanılurfa’da 3 işçinin öldüğü yolda 2 ayrı kaza daha oldu

Şanlıurfa’da 3 kişinin hayatını kaybettiği yolda iki ayrı kaza daha meydana geldi. Kazalarda yaralanan olmadı.

Kısas-Karaali Mahallesi arasındaki yolda sera işçilerini taşıyan minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetmişti. Kaza sonrası mahalleli yolun dar olduğunu söyleyerek lastik yakmıştı. Güvenlik güçlerinin iknası ile trafiğe kapanan yol yeniden trafiğe açılmıştı.

Aynı yolda bugün iki ayrı kaza daha meydana geldi. İlk kazada İbrahim İ.’nin kullandığı 63 DP 344 plakalı otomobil, karşı yönden başka bir aracın gelmesi sonucu dar olan yoldan geçemeyince şarampole düştü. Otomobil çekici yardımı ile şarampolden kurtarıldı. Aynı yolda yaşanan ikinci kazada ise üzerinde kamyon olan çekici, karşı taraftan gelen başka bir kamyona yol vermek isterken şarampole düştü. Sağ lastikleri çamura saplanan çekici, olay yerine giden başka bir çekici tarafından kurtarıldı. Kazalar da ölen ya da yaralanan olmazken, soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.