Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sancaktepe’de özel halk otobüsüne silahlı saldırının faili yakalandı

Sancaktepe’de özel halk otobüsüne silahlı saldırının faili yakalandıSancaktepe 19S hatlı özel halk otobüsü sürücüsü Ferdi Ok, bir otomobil sürücüsü ile yol verme meselesi yüzünden önceki gün tartışmış, saldırgan özel halk otobüsüne...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2016 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2016 13:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sancaktepe’de özel halk otobüsüne silahlı saldırının faili yakalandı
Sancaktepe 19S hatlı özel halk otobüsü sürücüsü Ferdi Ok, bir otomobil sürücüsü ile yol verme meselesi yüzünden önceki gün tartışmış, saldırgan özel halk otobüsüne ateş açmıştı. Polis, zanlıyı dün akşam yaptığı operasyon sonrası yakaladı.
Çekmeköy’de otobüs şoförü Ferdi Ok ile bir araç sürücüsü arasında önceki gün tartışma çıkmış, tartışmanın büyümesi üzerine Ferdi Ok aracına binerek olay yerinden uzaklaşmıştı. Otobüs sürücüsü Ok, Sancaktepe Sevenler Caddesi’ne geldiği sırada daha önce tartıştığı şahıs otobüsün önünü keserek ateş aşmış, saldırgan kayıplara karışmıştı. Otobüs şoförü Ferdi Ok’un ölümle burun buruna geldiği ana ait görüntüler güvenlik kameralarca kaydedilmişti.
Saldırgan dün akşam saatlerinde Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yakalandı. Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, olay sonrası etraftaki güvenlik kameralarını tek tek inceledi. Daha sonra aracın plakası tespit edildi. Aracın kiralık olduğunu tespit eden polis, aracı GPS sisteminden takip etti. Polis aracın dün akşam saatlerinde Kadıköy Bağdat Caddesi tespit etti. Polis cadde üzerinde aracın önünü kesti. Yapılan operasyon sonrası zanlı Hayrettin Ö. kıskıvrak yakalandı. Şahsın üç ayrı suçtan yakalanması olduğu ve çok sayıda suçtan sabıkası olduğu belirlendi. Zanlı Hayrettin Ö. emniyette yapılan sorgusunun adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.