Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsun’da Uyuşturucu Operasyonuna 2 Tutuklama

Samsun’da yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı.Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ‘torbacı’ olarak adlandırılan uyuşturucu satıcılarına yönelik 3 ay önce takip başlattı....

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’da yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ‘torbacı’ olarak adlandırılan uyuşturucu satıcılarına yönelik 3 ay önce takip başlattı. Yapılan takibin ardından dün sabah İlkadım ilçesinde 11 ayrı eve baskın düzenleyen polis, bireysel olarak uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen T.A. (44), Y.Ç. (27), E.G. (31) ve U.Y.’yi (16) gözaltına aldı. Yaşı küçük olan U.Y. Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi. Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanarak bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edilen zanlılardan U.Y. ve Y.Ç. tutuklanırken, diğer 2 şüpheli nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
3 ay operasyon kapsamında yapılan ara yakalamalarda gözaltına alınan Ferdi Ç. (37), Murat S. (41) ve Ahmet T. (26) çıkartıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanmıştı. Bugün adliyeye çıkan şüpheliler ile daha önce tutuklanan şüphelilerden toplam 10 kilogram bonzai, 15 adet extacy, 4 adet ruhsatsız tabanca ve 284 adet mermi ele geçirildiği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.