Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsun’da Uyuşturucu Davasında 6 Yıl 3 Ay Hapis

Samsun’un İlkadım ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 2 kişiden birine 6 yıl 3 ay hapis cezası verilirken, diğer sanık ise beraat etti.İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen...

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2016 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2016 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’un İlkadım ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 2 kişiden birine 6 yıl 3 ay hapis cezası verilirken, diğer sanık ise beraat etti.
İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen çalışma sonrası uyuşturucu madde sattığı iddiasıyla yaklaşık 3 ay önce tutuklanan Faruk D. ile olayla ilgisi bulunduğu öne sürülen Gökhan Ç.’nin tutuksuz olarak yargılanmalarına Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Duruşmaya tutuklu sanık Faruk D. ile başka bir suç nedeniyle Ünye Açık Cezaevi’nde tutuklu bulunan Gökhan Ç., Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı.
Duruşmada uyuşturucu ticareti yapmadığını belirten Faruk D., "Ben suçumu kabul ediyorum. Ben Gökhan Ç.’den alıp arkadaşıma verdiğimi kabul ediyorum. Ben arkadaşıma iyilik yapmak istedim. Ben aylık 2 bin lira geliri olan birisiyim. Beraatimi ve tahliyemi talep ediyorum" derken, diğer sanık Gökhan Ç. ise, "Beraatimi istiyorum. Suçsuz yere ceza yemek istemiyorum" diye kendilerini savundu.
Savunmaların ardından mahkeme heyeti, sanıklardan Faruk D.’ye "uyuşturucu ticareti yapma" suçundan 6 yıl 3 ay ceza verirken, Gökhan Ç.’nin de delil yetersizliğinden beraatine hükmetti.
Heyet ayrıca tutuklu sanığın tahliye talebini reddetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.