Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsun’da tramvay araca çarptı: 1 yaralı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da tramvayın hafif ticari araca çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.Kaza, Tekkeköy ilçesi Örnek Sanayi Sitesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tekkeköy durağından çıkış yapan SAMULAŞ’a...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2018 00:59
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2018 00:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’da tramvay araca çarptı: 1 yaralı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da tramvayın hafif ticari araca çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, Tekkeköy ilçesi Örnek Sanayi Sitesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tekkeköy durağından çıkış yapan SAMULAŞ’a ait Ayhan Demirbaş isimli vatmanın idaresinde olan tramvay, Örnek Sanayi Sitesi’nde yolun karşısına geçmekte olan hafif ticari araca çarparak raydan çıktı. Çarpmanın etkisiyle, 55 ARE 38 plakalı araç sürücüsü Ramazan Arslan yaralandı. Yaralı olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, raydan çıkan tramvayda ve araçta büyük hasar meydana geldi.

Kaza nedeniyle 1 gün boyunca Tekkeköy bölgesine tramvay seferi yapılmayacağı belirtildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, “Maalesef böyle bir kaza meydana geldi. En kısa sürede çalışmalarımıza başlayıp hattı tekrar işler hale getirmeyi planlıyoruz. Malum yarın sınavlar var. Bu sınavlarla ilgili olarak, araçlarımız Belediyeevleri ve Üniversite arası çalışmaya devam edecek. Belediyeevleri Tekkeköy ilçesi arasında da aktarmalı olarak otobüsler ile ulaşım sağlayacağız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.