Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsun’da Silahlı Kavga: 1 Ölü

Samsun’da meydana gelen silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti.Olay, İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi Tire Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, T.T. (33), daha önce iş yerini kundaklamaya çalıştığı iddia edilen 24...

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’da meydana gelen silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti.
Olay, İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi Tire Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, T.T. (33), daha önce iş yerini kundaklamaya çalıştığı iddia edilen 24 yaşındaki Koray Yalçın ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi sonucu T.T., yanında getirdiği tabanca ile Koray Yalçın’a 7 el ateş etti.
Başından ve vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Yalçın, olay yerinde hayatını kaybederken, T.T. ise tabancası ile İl Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim oldu.
"KİMSEYE HARAÇ VERMEM"
Olay yerinde Koray Yalçın’ın cansız bedenini gören yakınları sinir krizleri geçirdiler. Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İl Emniyet Müdürlüğü’ne geri getirilen T.T., İl Emniyet Müdürlüğü önünde bekleyen basın mensuplarına, "Ben Karadenizliyim, kimseye haraç vermem” diye bağırdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.