Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsun’da kaçak sigara operasyonuna 2 tutuklama

Samsun’da düzenlenen kaçak sigara operasyonunda gözaltına alınan 4 kişiden 2’si mahkemece tutuklanırken, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla...

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2017 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2017 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’da kaçak sigara operasyonuna 2 tutuklama

Samsun’da düzenlenen kaçak sigara operasyonunda gözaltına alınan 4 kişiden 2’si mahkemece tutuklanırken, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 ay süren takip sonucu önceki gün sigara kaçakçılarına yönelik operasyon düzenlemişti. Operasyonda Yılmaz S., İlkay D. ve Veysel S. Samsun’da, Gökhan K. ise İzmir’de yakalanarak gözaltına alındı. Operasyon kapsamında daha önce 14 bin 655 paket kaçak sigara ve 296 şişe kaçak içki ele geçirilmişti.

KOM Şube Müdürlüğündeki sorguları tamamlanan 4 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren İlkay D. ve Yılmaz S. tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderilirken, Veysel S. ile Gökhan K. ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.