Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsun’da FETÖ’den 2 kişi tutuklandı

Samsun’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında daha önce gözaltına alınıp mahkemece serbest bırakılan 2 kişi savcının itirazı üzerine gözaltına alınıp bu kez tutuklandı.Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla...

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2017 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2017 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’da FETÖ’den 2 kişi tutuklandı

Samsun’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında daha önce gözaltına alınıp mahkemece serbest bırakılan 2 kişi savcının itirazı üzerine gözaltına alınıp bu kez tutuklandı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında daha önce gözaltına alınıp savcının tutuklanmaya sevk etmesine rağmen mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan emlakçı M.E.(68) ile oto anahtarcısı A.E.’yi (42) yeniden gözaltına aldı. Savcının her iki şahsın tutuklanması talebiyle bir üst mahkemeye itirazını değerlendiren mahkeme söz konusu 2 kişi hakkında yakalama müzekkeresi çıkarttı.

KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yeniden gözaltına alınan M.E. ve A.E, bugün çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.