Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsun’da aksiyon film gibi olay

Samsun’da alkollü bir araç sürücüsü ile diğer araç sürücüsü trafiği tehlikeye düşürdü. Kavga etmek için cadde üzerinde durdukları iddia edilen araç sürücülerinden birisi polisi görünce olay yerinden kaçtı.Olay, İlkadım ilçesi...

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2016 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2016 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’da aksiyon film gibi olay
Samsun’da alkollü bir araç sürücüsü ile diğer araç sürücüsü trafiği tehlikeye düşürdü. Kavga etmek için cadde üzerinde durdukları iddia edilen araç sürücülerinden birisi polisi görünce olay yerinden kaçtı.
Olay, İlkadım ilçesi 19 Mayıs Bulvarı ile Atatürk Bulvarı girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, trafikte egzoz patlatarak ve şerit değiştirerek araç kullanan 06 AP 0331 plakalı araç sürücüsü ile 34 LPK 26 plakalı alkollü araç sürücüsü, birbirleriyle trafikte seyir halindeyken atışmaya başladı. Meydan İç Kavşağı geçen sürücüler, 19 Mayıs Bulvarı ile Atatürk Bulvarı girişinde birbirlerine iyice yaklaştılar. 06 AP 0331 plakalı aracın sürücüsü, aracını 34 LPK 26 aracın önüne kırdı. İki aracın şoförü araçtan indiği esnada olay yerine gelen trafik ekiplerini gören ve alkollü olduğu öğrenilen 34 LPK 26 aracın şoförü, kaçmaya başladı. Trafik polis ekiplerinin kovalamacasına rağmen yakalanamayan araç sürücüsü daha sonrasında Yunus polis ekipleri tarafından motorla aranmaya başlandı.
Polis ekipleri, 06 AP 0331 plakalı araca ‘egzoz patlatmaktan ve araca egzoz düğmesi koymaktan, trafiği tehlikeye düşürmekten, camlara film yapıştırmaktan ve tehlikeli şerit değiştirmek’ suçundan ceza kesti. 34 LPK 26 plakalı araca ise ‘egzoz patlatmaktan, trafiği tehlikeye düşürmekten, camlara film yapıştırmaktan, alkollü araç kullanmaktan ve tehlikeli şerit değiştirmek’ suçundan ayrı ayrı ceza kesti.
Kesilen cezaların ardından olay yerine çağrılan çekici ile araçlar trafikten çekildi. Kaçan araç sürücüsünü bulma çalışmaları devam ederken, polis olayla alakalı soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.