Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsun’da 10 adliye personeli gözaltında

Samsun’da Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonları kapsamında 3’ü bayan toplam 10 adliye personeli gözaltına alındı.15 Temmuz darbe girişiminin ardından Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen operasyonlar kapsamında...

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2016 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2016 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’da 10 adliye personeli gözaltında
Samsun’da Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonları kapsamında 3’ü bayan toplam 10 adliye personeli gözaltına alındı.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen operasyonlar kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri merkezi Samsun olmak üzere, Ordu ve Kahramanmaraş’taki İcra Müdürlüklerine ve adliyelere düzenledikleri eş zamanlı operasyonlarda İcra Müdür Yardımcısı A.Y., Mübaşir N.K., Memur O.S. ve Zabit Katipleri A.B., E.B., F.S.D., T.K., B.K., K.A. ve A.D.’yi gözaltına aldı. Zabit katipleri A.D. Kahramanmaraş’ta, A.B. ve E.B. de Ordu’da gözaltına alınarak Samsun’a getirilecekler.
15 ekip ve 150 personelin katıldığı operasyonda şüphelilerin evlerindeki bilgisayarlarına ve bazı dokümanlara el konuldu. Soruşturmanın çok yönlü sürdüğü ve gözaltı sayılarının artacağı bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.