Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsun Valiliğinden uyuşturucu operasyonu açıklaması

Samsun Valiliği, yaklaşık 4 kilo sentetik connobinoid(bonzai) maddesinin piyasaya sürülmeden ele geçirildiğini duyurdu. Valilik, “Bu operasyonla bir şebeke daha çökertilmekle birlikte yaklaşık 40 bin paket haline getirilebilecek sentetik uyuşturucu...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2017 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2017 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun Valiliğinden uyuşturucu operasyonu açıklaması

Samsun Valiliği, yaklaşık 4 kilo sentetik connobinoid(bonzai) maddesinin piyasaya sürülmeden ele geçirildiğini duyurdu. Valilik, “Bu operasyonla bir şebeke daha çökertilmekle birlikte yaklaşık 40 bin paket haline getirilebilecek sentetik uyuşturucu insanları zehirlemeden önce ele geçirilmiştir” açıklamasını yaptı.

Samsun Valiliğinden yapılan açıklamada, “Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğümüzce sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalarda uyuşturucu tacirlerinin İstanbul’dan yüklü miktarda sentetik cannobinoid getirecekleri bilgisi alınmış, yapılan takipte yolcu otobüsü ile İstanbul’dan gelen kuryenin gece saatlerinde ilimiz Çakallı mevkisinde inerek kendisini karşılamaya gelen şüphelilerle buluşacağı esnada operasyon düzenlenmiş, yaklaşık 4 kg. sentetik connobinoid maddesi piyasaya sürülmeden ele geçirilmiştir. Olayla ilgili üç şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır. Bu operasyonla bir şebeke daha çökertilmekle birlikte yaklaşık 40 bin paket haline getirilebilecek sentetik uyuşturucu insanları zehirlemeden önce ele geçirilmiştir. Samsun Emniyet Müdürlüğünün tüm birimleri, suç ve suçlularla mücadele konusunda gece-gündüz 24 saat esaslı olarak çalışmalarını sürdürmektedir” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.