Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saman yüklü kamyon böyle yandı

Çanakkale'de Feribottaki Yangın Cep Telefonuyla Görüntülendi

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2016 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2016 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Saman yüklü kamyon böyle yandı
Gelibolu-Lapseki arasında sefer yapan bir feribotta bulunan saman yüklü kamyonette çıkan yangın cep telefonlarıyla görüntülendi.
Gelibolu-Lapseki feribotunda dün çıkan yangın cep telefonlarıyla görüntülendi. Gelibolu’dan aldığı araç ve yolcularla Lapseki ilçesine hareket eden feribotta bulunan saman yüklü bir kamyonda, iddiaya göre sigara izmariti atılması sonucu yangın çıktı, Yangın feribottaki saman yüklü diğer 2 araca da sıçradı. Bir anda alevler içerisinde kalan feribottaki söndürme çalışmalarını yolcular cep telefonlarıyla görüntüledi.
‘ARACI DENİZE ATALIM’
Görüntülerde, yangının başlangıç anı görülüyor. Gemi personeli, yanan aracın üzerine çıkarak alevlere müdahale etmeye çalışırken, ‘Onu denize atalım. Diğer araçlara sıçrarsa gemiyi yakarız. Atalım gitsin’ şeklinde bir anons yapıldığı duyuluyor. Yanan samanlar aracın üzerinden yere saçılırken, vatandaşlar da panik halinde söndürme çalışmalarına katılanları uyarmaya çalışıyor. Gemi personeli müdahaleye ara vermezken, geminin kısa sürede önce duman, sonra da alevler içerisinde kaldığı görülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.