Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Salihli’de Çalınan Kamyon Denizli’de Bulundu

Manisa’nın Salihli ilçesinde çalınan ayakkabı yüklü kamyon, bir gün sonra Denizli’deki hayvan pazarında bulundu. Kamyondan yük boşaltırken gözaltına alınan 3 kişiden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.Salihli’nin Beşeylül mahallesinde...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa’nın Salihli ilçesinde çalınan ayakkabı yüklü kamyon, bir gün sonra Denizli’deki hayvan pazarında bulundu. Kamyondan yük boşaltırken gözaltına alınan 3 kişiden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Salihli’nin Beşeylül mahallesinde bir kafeterya civarında park halinde bulunan ayakkabı yüklü kamyon, 13 Mart gecesi geç saatlerde kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındı.
Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışma neticesinde, Salihli’de çalınan kamyon, Denizli hayvan pazarında yükü boşaltılmak istenirken bulundu. Olayla ilgili S.S., M.A. ve F.A. gözaltına alındı. Salihli Adliyesine sevk edilen şahıslardan M.A. tutuklanarak cezaevine gönderilirken diğer iki kişi serbest bırakıldı.
Öte yandan Salihli’de çalınarak Denizli’de bulunan kamyonda 650 bin TL değerinde ayakkabı olduğu öğrenildi. Salihli İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı, huzur ve güvenliğin sağlanması için suç ve suçlularla, etkin ve kararlı mücadelenin devam edeceğini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.