Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Salça Ve Hayvan Dışkısı İle Saklanan Zulada 300 Kilo Esrar Yakalandı

Gaziantep Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü Görevlilerince, Uyuşturucuyla Mücadele Kapsamında Düzenlediği Çalişmada 1 Kişi Gözaltına Alınırken, Çok Sayıda Esrar Ele Geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 14:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Salça Ve Hayvan Dışkısı İle Saklanan Zulada 300 Kilo Esrar Yakalandı
Gaziantep’te polis ekipleri istihbarat üzerine durdurdukları bir kamyonun taban bölümüne yapılan zulada 300 kilogram esrar ele geçirdi. Narkotik köpeklerin tespit etmemesi için esrarın salça ve hayvan dışkısı sürülerek saklandığını görüldü.
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şubesi Müdürlüğü ekipleri tarafından istihbarati çalışmalar neticesinde Ü.Y idaresindeki plakası açıklanmayan bir kamyon durdurularak arandı. Ekipler, kamyonun kasasında taban bölümüne yapılan yaklaşık olarak 15 santimetrelik eklentiyle oluşturulan zulayı buldu. Polis, narkotik detektör köpeklerinin koku almalarını engellemek için salça ve hayvan dışkıları sürülen zuladan, piyasa değeri yaklaşık 3 milyon TL olan 54 paket içerisinde 200 kilogram toz esrar ve 100 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirildi.
Olayla ilgili gözaltına alınan Ü.Y. isimli şahıs, sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan hakkında işlem başlatılan Ü,Y, sorgunun ardından adli makamlara sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.