Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sal Devrildi, 6 Kişi Ölümden Döndü

Batman Hasankeyf ilçesinde Dicle Nehri kenarında piknik yaptıktan sonra sal ile karşıdan karşıya geçmeye çalışan 6 kişi, boğulmaktan son anda kurtarıldı.Edinilen bilgilere göre, Hasankeyf ilçesi Dicle nehri kenarında piknik yapan Songül...

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2015 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2015 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Batman Hasankeyf ilçesinde Dicle Nehri kenarında piknik yaptıktan sonra sal ile karşıdan karşıya geçmeye çalışan 6 kişi, boğulmaktan son anda kurtarıldı.
Edinilen bilgilere göre, Hasankeyf ilçesi Dicle nehri kenarında piknik yapan Songül Tosun (17), Kübra Tosun (19), Merve Tosun (21), Naile Erdoğan (57), Buşra Tosun (15) ve Osman Atmaca (56), salla karşıdan karşıya geçmek istedi. Bir süre giden sal, nehrin ortasına varınca devrildi. Bunun üzerine saldaki 6 kişi akıntıya kapıldı. Çevredekilerin müdahalesiyle nehirden çıkarılan şahıslar, boğulmaktan son anda kurtarıldı.
Olay yerine çağrılan ambulanslarla Batman Bölge Devlet Hastanesi’ne kaldırılan şahıslardan Merve Tosun’un durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Tosun, özel bir hastaneye sevk edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.