Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sakarya’daki Yasa Dışı Dinleme Davasına Devam Edildi

Sakarya’da yasa dışı dinleme iddialarıyla ilgili açılan davanın 6. duruşması gerçekleşti. Mahkeme heyeti, FETÖ/PDY soruşturmasının sonucunu beklenmesine karar vererek davayı ileri ki bir tarihe erteledi.Sakarya’da yasa dışı dinleme...

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2016 17:31
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2016 17:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sakarya’da yasa dışı dinleme iddialarıyla ilgili açılan davanın 6. duruşması gerçekleşti. Mahkeme heyeti, FETÖ/PDY soruşturmasının sonucunu beklenmesine karar vererek davayı ileri ki bir tarihe erteledi.
Sakarya’da yasa dışı dinleme yapıldığı iddialarıyla ilgili “Kamu görevlisinin resmi belgede sahteciliği, kişiler arasındaki aleni olmayan konuşmaları kayıt etmek” suçlarından, aralarında eski Sakarya Emniyet Müdürleri Mustafa Aktaş ve Ali Bilkay’ın da bulunduğu emniyet mensuplarının yargılanmasına devam edildi. Sakarya 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya sanıklardan Erkan Ö. Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi ile (SEGBİS) duruşmaya katılırken, davada avukatlar hazır bulundu.
Gerçekleşen davada SEGBİS yöntemiyle katılan sanık Erkan Ö. verdiği ifade de suçsuz olduğunu belirterek, beraatini talep etti. Tarafları ve avukatları dinleyen mahkeme heyeti Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturmasının sonucunu beklenmesine karar vererek davayı ileri ki bir tarihe erteledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.