Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sakarya’daki Asayiş Uygulamalarında 42 Kişi Tutuklandı

Ankara ve İstanbul’da meydana gelen patlamalar sonrasında Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri tarafından 4 gündür sürdürülen asayiş uygulamalarında 42 kişi tutuklandı.Ankara’daki patlama ve son olarak İstanbul’da...

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2016 20:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 20:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara ve İstanbul’da meydana gelen patlamalar sonrasında Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri tarafından 4 gündür sürdürülen asayiş uygulamalarında 42 kişi tutuklandı.
Ankara’daki patlama ve son olarak İstanbul’da meydana gelen patlama sonrasında Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin ana caddeleri ve 16 ilçesinde başlatılan geniş çaplı asayiş uygulamaları 4. gününde de devam etti. Gerçekleşen uygulamalarda 4 adet av tüfeği, 20 adet çeşitli çap ve markalarda ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 92 adet fişek ile 13 adet değişik markalarda kurusıkı tabanca ve bu tabancalara ait 55 adet fişek ele geçirildi. Yapılan çalışmalarda ayrıca 5 şahsın üzerinde toplam 8 gram esrar maddesi ele geçirilirken, çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı çıkartılan ve aralarında 52 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan birinin de yer aldığı 151 şahıs yakalandı. Yakalan şahıslarından 42’si tutuklanırken, 109 şahıs ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.