Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sakarya’da Uyuşturucu Operasyonları

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü yaptıkları operasyonlar kapsamında çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirdi.Edinilen bilgilere göre, doğu illerinden temin edilen uyuşturucunun batı...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 18:43
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 18:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü yaptıkları operasyonlar kapsamında çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirdi.
Edinilen bilgilere göre, doğu illerinden temin edilen uyuşturucunun batı illerine sevk edileceği istihbaratı alan Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri yolcu otobüsüne ortaklaşa operasyon düzenledi. Ekipler H.Ç. (31) isimli şahsın çantasında yaptıkları aramada özel kıyafetleri arasına zulalanmış vaziyette 9 parça paket halinde toplam 3 kilo 82 gram eroin maddesi ele geçirdi. Şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Öte yandan 2 Mart ve 14 Mart 2016 tarihleri arasında NARKOTİM ekipleri sokaklarda yaptıkları operasyonlarda uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmaktan dolayı 26 şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslardan 6 şüpheliye uyuşturucu madde ticareti yapmaktan işlem yapılırken, 6 kişi de tutuklandı. Operasyonlar neticesinde 533 gram Sentetik Cannobinoid maddesi, 60 gram Esrar Maddesi ve 18 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap ele geçirildiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.