Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sakarya’da şehir merkezinde satırlı dehşet

SAKARYA’NIN ADAPAZARI İLÇESİNDE BİR BİRLERİNE YOL VERMEME VE KÜFÜR ETTİKLERİ İDDİASIYLA İKİ KİŞİ KAVGA ETTİ. TARAFLARDAN BİRİ SATIRLA SALDIRARAK ADETA DEHŞET SAÇTI.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2020 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2020 16:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sakarya’da şehir merkezinde satırlı dehşet

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bir birlerine yol vermeme ve küfür ettikleri iddiasıyla iki kişi kavga etti. Taraflardan biri satırla saldırarak adeta dehşet saçtı.

Olay, Adapazarı ilçesinde bulunan Ulus Caddesi ve Hendek Caddesinin kesiştiği noktada öğlen saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, isimleri henüz öğrenilemeyen iki kişi yol vermeme ve bir birlerine küfür ettiği iddiasıyla kavga etmeye başladı. Kavganın büyümesi üzerine taraflardan biri bir dükkana girerek aldığı satırla adeta dehşet saçtı. Diğer sürücü ise satır darbelerinden kendini yol kenarından bulduğu meyve kasasıyla korumaya çalıştı. Çevredeki vatandaşların araya girmesi sonucu olası bir facianın önüne geçilirken bir süre daha devam eden kavga tarafların araca binerek uzaklaşmasıyla son buldu. Kavga anını ise bir vatandaş saniye saniye cep telefonuyla kayıt altına aldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.