Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sakarya’da polis ve jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 5 tutuklama

Sakarya’nın Erenler ilçesinde bulunan iki mahalleye polis ve jandarma ekipleri baskın düzenledi. Yapılan operasyonda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.Edinilen bilgilere göre, Erenler ilçesi Küpçüler Mahallesi ve Yeni Mahalle’de uyuşturucu...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2017 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2017 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sakarya’da polis ve jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 5 tutuklama

Sakarya’nın Erenler ilçesinde bulunan iki mahalleye polis ve jandarma ekipleri baskın düzenledi. Yapılan operasyonda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Erenler ilçesi Küpçüler Mahallesi ve Yeni Mahalle’de uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisini alan polis ekipleri A.G., E.G., Ş.Ş., E.A., ve B.D., isimli şahısları takibe aldı. Yaklaşık 3 ay süren teknik ve fiziki takip sonucunda iki mahalleye 40 polis, 2 uzman jandarma ve narkotik köpekleri ile ikametlere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında ikametlerde yapılan aramada 34 gram esrar maddesi, 20 gram bonzai uyuşturucu maddesi, 1 ruhsatsız tabanca, 2 pompalı tüfek ele geçirildi. Yapılan operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen A.G., E.G., Ş.Ş., E.A., ve B.D. adlı şahıslar gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.