Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sakarya’da kaçak elektronik sigara ve likid imalathanesine baskın: 2 gözaltı

Sakarya’da polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda kaçak elektronik sigara yapımında bir ikameti imalathane olarak kullanan iki şahıs yakalandı. Operasyonda, kaçak elektronik sigara yapımında kullanılan çok sayıda malzeme ve sigara...

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sakarya’da kaçak elektronik sigara ve likid imalathanesine baskın: 2 gözaltı

Sakarya’da polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda kaçak elektronik sigara yapımında bir ikameti imalathane olarak kullanan iki şahıs yakalandı. Operasyonda, kaçak elektronik sigara yapımında kullanılan çok sayıda malzeme ve sigara likidi ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, bir ikamette kaçak elektronik sigara imalat edildiği bilgisine ulaşıldı. Gerçekleştirilen operasyonda ikameti imalathane olarak kullandıkları tespit edilen S.R.B. (35) ve T.A. (37) isimli iki şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. İkamette yapılan aramalarda ise; 897 kilogram elektronik sigara likidi yapımında kullanılan madde, 810 adet (her biri 30 ml.) elektronik sigara likidi, 11 bin 920 adet boş elektronik likidi dolumunda kullanılan şişe, 6 bin adet şeffaf elektronik sigara likidi kutusu, 6 bin adet elektronik sigara kutusu, 85 bin adet yapıştırıcı etiket, 2 adet mutfak tüpü ve 1 adet büyük ocak ile elektronik sigara likidi yapımında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi. Gözaltında bulunan iki şahıs çıkarıldıkları adli makamlar tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.