Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sakarya’da Fetö/pdy Operasyonu: 9 Gözaltı

SAKARYA (İHA) – Sakarya’da polis tarafından Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ/PDY) finansman sağlayan kuruluşlar ile örgüt yapılanması içerisinde faaliyet gösteren şahıslara yönelik yapılan operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.Sakarya...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2016 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2016 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SAKARYA (İHA) – Sakarya’da polis tarafından Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ/PDY) finansman sağlayan kuruluşlar ile örgüt yapılanması içerisinde faaliyet gösteren şahıslara yönelik yapılan operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.
Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY terör örgütüne finansman sağlayan kuruluşlar ile örgüt yapılanması içerisinde faaliyet gösteren şahıslara yönelik sabah saatlerinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon yaptı. Yapılan operasyonda “FETÖ/PDY terör örgütüne üye olmak”, “özel belgede sahtecilik ve Dernekler Kanunu’na muhalefet” suçlarından 9 kişi gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında 3 kişinin de arandığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.