Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sakarya’da Feci Kaza: 4 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Sakarya D-100 karayolu üzerinde kamyona arkadan giren bir otomobilde sıkışan 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.Kaza, D-100 karayolu Gebeş mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sağ şeritte park halinde bulunan bir...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sakarya D-100 karayolu üzerinde kamyona arkadan giren bir otomobilde sıkışan 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.
Kaza, D-100 karayolu Gebeş mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sağ şeritte park halinde bulunan bir kamyona arkadan çarparak parçalanan 42 RF 919 otomobilin içerisinde bulunan 5 kişi bulundukları yerde sıkışarak yaralandılar. Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve 112 ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekiplerce araç içerisinde sıkışan 5 kişi bulundukları yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.
Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi olay yerinde yaptığı 5 kişiden 1’i çocuk 4’ünün olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken ağır yaralı olan bir kişi de ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis kaza hakkında inceleme başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.