Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sakarya’da Cumhurbaşkanı’na Hakaret Eden Şahıs Tutuklandı

Sakarya’da sosyal medya hesabından bölücü terör örgütü propagandası yapan ve Cumhurbaşkanı ile Başbakanı’na hakaret eden şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Edinilen bilgilere göre, Sakarya’da D.Y. isimli şahıs, sosyal medya...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sakarya’da sosyal medya hesabından bölücü terör örgütü propagandası yapan ve Cumhurbaşkanı ile Başbakanı’na hakaret eden şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Edinilen bilgilere göre, Sakarya’da D.Y. isimli şahıs, sosyal medya hesabından video, fotoğraf ve yazılarla bölücü terör örgütlerinin propagandasını yapıp, halkı kin ve düşmanlığa tahrik ettiği ve üzerine yapılan Cumhurbaşkanı ile Başbakanı’na hakaret edip, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurum ve organlarını aşağılaması üzerine yapılan operasyonla gözaltına alındı. Şahsın Sapanca’daki evinde yapılan aramada PKK/KCK terör örgütünün sözde bayrağını simgeleyen renklerin ve sembollerin hakim olduğu 3 adet bez parçası ile içerisinde örgütsel marş ve müziklerin olduğu 3 adet CD ele geçirildi.
Gözaltına alınan şahıs, çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince "Silahlı Terör Örgütünün Propagandasını Yapmak ve Cumhurbaşkanına Hakaret" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.