Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sakarya’da Cinayete Karıştıkları İddiasiyla Gözaltına Alınan İki Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Sakarya’da iki restoran sahibi arasında gürültü yüzünden başlayan ve bir kişinin hayatını kaybedip, bir kişinin de yaralandığı kavgada cinayete karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan iki şüpheli şahıs adliyeye sevk edildi.Adapazarı...

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2015 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2015 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sakarya’da iki restoran sahibi arasında gürültü yüzünden başlayan ve bir kişinin hayatını kaybedip, bir kişinin de yaralandığı kavgada cinayete karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan iki şüpheli şahıs adliyeye sevk edildi.
Adapazarı ilçesinin en işlek caddelerinden Çark Caddesi’nde meydana gelen olay iki restoran sahibinin gürültü yüzünden tartışmasıyla gerçekleşti. Tartışmanın büyümesiyle silahlı kavgaya dönüşen olayda, işletme sahibi İsmail G.’nin (48) tabancasından çıkarak vücuduna isabet eden kurşunlar sonucu vurulan Gültekin Erman, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili araştırmalarını sürdüren polis ekipleri tarafından İsmail G.’nin çalışanı olduğu tespit edilen ve cinayete karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan R.Z. (40) ve E.K. (30) isimli şüpheli şahıslar asayiş şube müdürlüğündeki sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Cinayete karışan ve halen firarda olan bir şüpheli şahıs ise aranıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.