Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sakarya’da 4 farklı iş yerinin camlarını kırarak hırsızlık gerçekleştiren şahıs tutuklandı

SAKARYA’DA 4 FARKLI İŞ YERİNİN CAMLARINI KIRARAK 2 ADET LAPTOP VE 1 ADET FOTOĞRAF MAKİNESİ ÇALAN VE HAKKINDA HIRSIZLIK SUÇUNDAN 6 YIL 3 AY KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN HIRSIZ YAKALANARAK TUTUKLANDI.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2020 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2020 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sakarya’da 4 farklı iş yerinin camlarını kırarak hırsızlık gerçekleştiren şahıs tutuklandı

Sakarya’da 4 farklı iş yerinin camlarını kırarak 2 adet laptop ve 1 adet fotoğraf makinesi çalan ve hakkında hırsızlık suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hırsız yakalanarak tutuklandı.

Adapazarı ve Erenler ilçesinde 4 farklı iş yerinin camları kırılarak 2 adet laptop ve 1 adet fotoğraf makinesi çalındı. Olay sonrası harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelinin 23 yaşındaki E.C. olduğu tespit edildi. Ekiplerce şüphelinin saklandığı metruk binaya yapılan operasyonda E.C. yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyonun gerçekleştirildiği metruk bina içerisinde yapılan aramalarda ise; çalınan 2 adet laptop ve 1 adet fotoğraf makinesi ile hırsızlık olaylarında kullanılan tornavida ve eldivenler ele geçirildi. Olayla alakalı yakalanan şüphelinin Asayiş Şube Müdürlüğündeki sorgusunda cezaevi firarisi olduğu ve hakkında hırsızlık suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Emniyette tamamlanan işlemleri sonrasında adliyeye sevk edilen E.C. burada adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, çalıntı eşyalar ise sahiplerine teslim edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.