Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sakarya’da 3 Adet El Yapımı Tabanca Ele Geçirildi

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda, el yapımı 1 adet 7.65 milimetre çapında tabanca ve 2 adet 9 milimetre çapında tabanca ele geçirildi.Edinilen...

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2016 19:32
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2016 19:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda, el yapımı 1 adet 7.65 milimetre çapında tabanca ve 2 adet 9 milimetre çapında tabanca ele geçirildi.
Edinilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince silah ticareti yapan şahısların tespit edilmesine ve yakalanmasına yönelik yapmış oldukları çalışmalarda, Karadeniz illerinden el yapımı silahların Sakarya’ya getirileceği bilgilerinin alınması üzerinde D-100 Karayolu üzerinde içerisinde C.A. (38) ve T.T. (35) isimli şahısların bulunduğu araçta yapılan aramada, 1 adet 7.65 milimetre çapında tabanca ve bu tabancaya ait 1 adet boş şarjör, 2 adet 9 milimetre çapında tabanca ve bu tabancalara ait 2 adet boş şarjör ele geçirildi. Şahıslar hakkında 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan işlem yapılarak, C.A. isimli şahıs adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.