Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sakarya Valiliği’nden, ’Valilik Korumaları Tır’a Ateş Etti’ İddialarıyla İlgili Açıklama

Sakarya Valiliği, valilik korumalarının Tır’a ateş ettiği yönündeki iddiaları yalanladı. Valilikten yapılan açıklamada, olayın bir tarafınının polis memuru olması sebebiyle Valilik tarafından idari yönden tahkikata başlandığı belirtildi.TEM...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sakarya Valiliği, valilik korumalarının Tır’a ateş ettiği yönündeki iddiaları yalanladı. Valilikten yapılan açıklamada, olayın bir tarafınının polis memuru olması sebebiyle Valilik tarafından idari yönden tahkikata başlandığı belirtildi.
TEM Otoyolu Kocaeli geçişi Tepetarla mevkiinde, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’u koruyan polislerin kullandığı makam aracındaki polislerin, TEM Otoyolu’nda kendilerini sıkıştıran TIR’a ateş açtığı iddia edilmişti. Korumalarla, TIR arasında seyir halindeyken yol verme meselesinden dolayı anlaşmazlık yaşandığı ileri sürülmüştü.
Sakarya Valiliğinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Söz konusu olay anında Vali Hüseyin Avni Coş, il merkezinde bir düğünde bulunmakta olup, ne Vali Coş, ne de Vali Coş’un makam aracı il dışına çıkmamış, olay mahallinde bulunmamıştır. Olayın Vali Coş ile bir ilgisi yoktur. Olayın bir tarafının İl Emniyet Müdürlüğünde polis memuru olması hasebiyle Valiliğimizce idari yönden tahkikata da başlanmıştır. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi için saygıyla duyurulur” ifadeleri yer aldı.
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polisler, olay yerine gelerek, TIR’a ateş açan polis memurunu silahı ile birlikte gözaltına almıştı. TIR sürücüsü de ifadesi alınmak üzere emniyete götürülmüştü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.