Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sakarya Nehri’ne düşen adamın cesedi bulundu

Eskişehir’in Mihalgazi ilçesinde, Sakarya Nehri’ne düşen adamın cesedine ulaşıldı.Edinilen bilgiye göre, 5 Ağustos Cuma günü Yaşar Çam (51) isimli şahıs, Sakarya Nehri’nin Bozaniç Mahallesi Gökyar mevkiinde arkadaşlarıyla otururken...

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2016 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2016 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’in Mihalgazi ilçesinde, Sakarya Nehri’ne düşen adamın cesedine ulaşıldı.
Edinilen bilgiye göre, 5 Ağustos Cuma günü Yaşar Çam (51) isimli şahıs, Sakarya Nehri’nin Bozaniç Mahallesi Gökyar mevkiinde arkadaşlarıyla otururken tuvalet ihtiyacını karşılamak için yanlarından ayrıldı. Uzun bir süre yanlarına gelmemesinden şüphelenen arkadaşları, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Daha sonra olay yerine gelen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Dorlion Arama Kurtarma (DAK) ve dalgıç ekipleri, Sakarya Nehri’nde arama çalışması başlattı. Yapılan çalışmalarda Çam’ın ilk olarak tespihine, anahtarına ve çakmağına ulaşıldı. Arama çalışmalarını derinleştiren ekipler, Çam’ın cesedini ağaca takılmış vaziyette buldu.
Şahsın cansız bedeni, olay yeri incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla alakalı soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.