Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sahte Reçete Operasyonunda Şanlıurfa’da 33 Kişi Gözaltına Alındı

İstanbul merkezli 32 ilde düzenlenen sahte reçete operasyonunda Şanlıurfa’da aralarında doktor ve eczacıların da bulunduğu 33 kişi gözaltında alındı.Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde...

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2016 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2016 11:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul merkezli 32 ilde düzenlenen sahte reçete operasyonunda Şanlıurfa’da aralarında doktor ve eczacıların da bulunduğu 33 kişi gözaltında alındı.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde sahte reçeteyle SGK’yı dolandırdıkları iddia edilen eczacı ve doktorlara yönelik operasyon düzenledi. İstanbul merkezli 32 ilde düzenlenen sahte reçete operasyonunda Şanlıurfa’da aralarında doktor ve eczacıların da bulunduğu 33 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlılar emniyete götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İlaç çetesi üyelerinin birlikte çalıştıkları doktorlara yazdırdıkları kanser, psikoteknik, organ nakli, diyabet gibi pahalı ilaçları anlaşmalı oldukları eczanelerden alarak piyasaya sattıkları belirlendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.