Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sahte İş Adamı Polise Yakalandı

Kendisini Ürdünlü iş adamı olarak tanıtıp soğan almak için görüşme yaptığı bir şahsın 400 lirasını dolandıran Suriye uyruklu şahıs, polis tarafından yakalandı.Amasya’da yaşayan S.T.’nin kendisini Ürdünlü iş adamı olarak tanıttığı...

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2015 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2015 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kendisini Ürdünlü iş adamı olarak tanıtıp soğan almak için görüşme yaptığı bir şahsın 400 lirasını dolandıran Suriye uyruklu şahıs, polis tarafından yakalandı.
Amasya’da yaşayan S.T.’nin kendisini Ürdünlü iş adamı olarak tanıttığı M.K. ile yemek yeyip çay içtikten sonra yanında dolar olup Türk lirasına ihtiyacı olduğunu söylemesi üzerine 400 TL’sini vermesi üzerine ayrılıp kaçtığını bildirmesiyle harekete geçen Amasya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri şahsın peşine düştü.
Otobüs terminalinden ayrıldığı saptanınca güzergahtaki birimlere bildirilmesiyle Tosya Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından yakalanan Suriye uyruklu M.K.’nın üzerinden 400 TL para ve çantasının içinde de iş adamı görüntüsü vermek amacıyla kullandığı kırtasiyeden alınan sahte dolar desteleri tespit edildi. 400 TL sahibine teslim edilirken, M.K.’nın da Cumhuriyet Başsavcılığı’na çıkarıldıktan sonra sınır dışı edildiği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.