Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sahte Evrakla Kredi Çekmek İsteyen 5 Kişi Polise Yakalandı

Kocaeli’de sahte evraklarla gittikleri bankadan kredi çekmek isteyen ve polis tarafından gözaltına alınan 5 kişiden 1’i tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, Kocaeli’de bir banka şubesine gelen ve kredi çekmek isteyen 3 kişinin, bankaya sundukları...

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2016 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2016 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’de sahte evraklarla gittikleri bankadan kredi çekmek isteyen ve polis tarafından gözaltına alınan 5 kişiden 1’i tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Kocaeli’de bir banka şubesine gelen ve kredi çekmek isteyen 3 kişinin, bankaya sundukları evrakların sahte olduğunun anlaşılması üzerine durum polis ekiplerine haber verildi. Kısa sürede bankaya gelen İzmit Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, sahte kimlikle kredi çekmeye çalışan M.Y., N.E., M.E., O.Ö. ve T.D. isimli şahısları gözaltına aldı.
Polis ekiplerince gözaltına alınarak polis merkezine götürülen şahıslardan O.Ö.’nün sahte kimlik kullandığı, değişik suçlardan kayıtlarının bulunduğu ve 1 suçtan arandığı tespit edildi. gözaltına alınan 5 kişiden M.Y. ve N.E isimli şahıslar ifadelerinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü’nden serbest bırakılmış, diğer şahıslar ise adliyeye sevk edildiler. Adliyeye sevk edilen 3 kişiden O.Ö. isimli şahıs tutuklanarak Kandıra Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edilirken, T.D. ve M.E. isimli şahısların ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıkları öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.