Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sahte E -Reçete Operasyonunda Ele Geçirilen İlaçlar Sergilendi

İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen sahte e-reçete operasyonunda gözaltı sayısı 33’e yükselirken, piyasa değeri yaklaşık 2 milyon lira olan ilaçlar ise basın mensuplarına gösterildi.İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü...

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2016 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen sahte e-reçete operasyonunda gözaltı sayısı 33’e yükselirken, piyasa değeri yaklaşık 2 milyon lira olan ilaçlar ise basın mensuplarına gösterildi.
İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, doktorların e-Reçete şifrelerini ele geçirip ilaç temin ederek, kaçak yollarla yurt dışında satışa çıkaran şebekeye yönelik operasyon düzenlenmişti. İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonda gözaltı sayısı 33’e yükselirken, belirlenen adreslerde yapılan aramalarda fiyatları 10 bin ile 34 bin lira aralığında olan kanser, böbrek nakli, şeker ve hemofili hastalıkları tedavisinde kullanılan ilaçlar ele geçirildi. Piyasa değeri yaklaşık 2 milyon lira olan ilaçlar Vatan Caddesi’nde bulunan Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde sergilenerek basın mensuplarına gösterildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.