Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sahte biniş kartını kabul etmeyen otobüs sürücüsü bıçaklandı

Kocaeli’de şehir içi halk otobüsüne başkasının adına olan bir Kentkart ile binmek isteyen kişi, sürücünün kartı kabul etmemesi üzerine çıkan kavgada otobüs sürücüsünü bıçakladı.Olay, Kocaeli’nin İzmit ilçesi Ömerağa mahallesinde...

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2016 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2016 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’de şehir içi halk otobüsüne başkasının adına olan bir Kentkart ile binmek isteyen kişi, sürücünün kartı kabul etmemesi üzerine çıkan kavgada otobüs sürücüsünü bıçakladı.
Olay, Kocaeli’nin İzmit ilçesi Ömerağa mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Hürriyet caddesi üzerinde bulunan duraktan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait halk otobüsüne binen genç bir kişi, elindeki Kentkart’ı otobüste bulunan cihaza okuttuktan sonra aracın içerisinde ilerlemeye başladı. Bu sırada gencin davranışlarından şüphelenen otobüs sürücüsü Ramazan Bostan(36), ismi öğrenilemeyen gence elindeki Kentkart’ı kontrol etmek istediğini söyledi. Kartı kontrol eden sürücü Bostan, Kentkart’ın başkasına ait olduğunu ve sadece kişiye özel kullanılabileceğini söyleyerek karta el koymak istedi. Bunun üzerine başlayan tartışmada ismi henüz öğrenilemeyen genç otobüs sürücüsü Ramazan Bostan’ı üzerinde taşıdığı bıçak ile bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.
Otobüsteki yolcuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, bacağından yaralanan otobüs sürücüsü Ramazan Bostan’ı ambulans ile Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralı sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.