Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlıklarına Kavuşan Özel Harekatçılar Tekrar Operasyon Bölgesine Gitti

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bombalı saldırı düzenlenen zırhlı aracın devrilmesi sonucu yaralanan ve tedavilerinin yapılması için Eskişehir’e getirilen 5 özel harekat polisi, sağlıklarına kavuştuktan sonra kendi istekleri ile tekrar...

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2016 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2016 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bombalı saldırı düzenlenen zırhlı aracın devrilmesi sonucu yaralanan ve tedavilerinin yapılması için Eskişehir’e getirilen 5 özel harekat polisi, sağlıklarına kavuştuktan sonra kendi istekleri ile tekrar aynı operasyon bölgesine gittiler.
Geçtiğimiz 20 Ocak tarihinde meydana gelen olayda, terör örgütü PKK mensuplarına yönelik arama ve tarama faaliyetlerine katılmak üzere yola çıkan polis ekiplerini taşıyan zırhlı araç, teröristlerce yola döşenen mayın patlaması üzerine büyük hasar görmüş, içinde bulunan Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nden bölgeye giden 6 polis memuru yaralanmıştı. Yaralanan 6 polisten 5’i Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde, 1’i ise Ankara GATA’da tedavi altına alınmıştı. Tedavileri tamamlanan özel harekat polislerinin sağlıklarına kavuştuktan sonra, devam eden operasyonlara katılmak için geçtiğimiz günlerde tekrar bölgeye gittiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.