Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlık Ocağı Kapıları Balyozla Kırılarak Soyuldu

Gaziantep’te Şehit Dr. Mehmet Niziplioğlu Sağlık Ocağı kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kapısı balyozla kırılarak soyuldu. Hasta kayıtlarının da çalındığı sağlık ocağı artık hizmet veremiyor.Kimliği belirsiz kişi...

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sağlık Ocağı Kapıları Balyozla Kırılarak Soyuldu
Gaziantep’te Şehit Dr. Mehmet Niziplioğlu Sağlık Ocağı kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kapısı balyozla kırılarak soyuldu. Hasta kayıtlarının da çalındığı sağlık ocağı artık hizmet veremiyor.
Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kapısı balyozla kırılan Şehit Dr. Mehmet Niziplioğlu Sağlık Ocağı’ndan 5 adet bilgisayar, 5 adet kapı üstü monitörü, cep telefonları ve kablolar çalındı. Sağlık ocağı, hasta bilgilerinin bulunduğu bilgisayarların çalınması nedeniyle hizmet veremez hale geldi.
Kilis Tabipler Odası Başkanı Dr. Hamza Ağca, olayın çok üzücü olduğunu belirterek, “Şehit Dr. Niziplioğlu Aile Sağlığı Merkezinde çalışan arkadaşlarımız, büyük bir özveriyle hizmetlerini yerine getirirken, Pazartesi sabahı geldiklerinde kapının balyozla kırılıp içeri girildiğini ve değerli eşyaların bilgisayarlarının ve bilgisayarların içindeki verilerinin çalınmış olduğunu gördüler. Daha önce de Gaziantep’te benzer hırsızlık vakaları yaşandı. Biz Gaziantep emniyet müdürümüzle yüz yüze de görüşerek, konunun çözümünü istedik” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.