Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlık görevlileri kaşınınca, tedbir amaçlı hastane karantinaya alındı

Sakarya’da 63 yaşındaki yaşlı adamın ölümünden şüphelenilmesi üzerine AFAD ekipleri, karantinaya alınan ilçe hastanesi ve yaşlı adamın evinde ölçüm yaptı. Sonuçların negatif çıkması üzerine hastane acil servisi hizmete açıldı....

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2016 00:40
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2016 00:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sağlık görevlileri kaşınınca, tedbir amaçlı hastane karantinaya alındı
Sakarya’da 63 yaşındaki yaşlı adamın ölümünden şüphelenilmesi üzerine AFAD ekipleri, karantinaya alınan ilçe hastanesi ve yaşlı adamın evinde ölçüm yaptı. Sonuçların negatif çıkması üzerine hastane acil servisi hizmete açıldı. Şüphenin sebebi ise şahsa müdahalede bulunan sağlık görevlilerinin kaşınmasından kaynaklandığı öğrenildi.
Karasu ilçesi Darıçayırı Mahallesi’nde yaşayan 63 yaşındaki Nihat Türüt, evinde çocukları tarafından hareketsiz halde bulundu. Eve gelen 112 ekipleri şahsın öldüğünü belirledi. Yaşlı adamın cansız bedeni cenaze aracıyla Karasu İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, 112 acil sağlık ekiplerinin müdahalede bulunduktan hemen sonra kaşınmaya başlaması üzerine hastane karantina altına alındı. Adapazarı’ndan gelen AFAD ekipleri, ilk olarak hastanede daha sonra ise şahsın evinde ve çevresinde ölçüm yaptı. Yapılan ölçümlerin negatif çıkması üzerine hastanenin acil bölümü yaklaşık 2 saatlik aranın ardından yeniden hizmete açıldı.
Olayla ilgili konuşan Darıçayırı Muhtarı Ceyhun Sakallı, “Nihat ağabeyimiz evinde yatarken vefat ediyor. AFAD ekipleri de önlem amaçlı ölçüm yapıyor. Ancak her hangi bir şey bulunmadı, temiz her şey. Buraya müdahaleye gelen sağlık ekiplerinde bir kaşınma olmuş, ama her hangi bir şey çıkmadı” dedi.
AFAD ekipleri, ölçümleri tamamlamasının ardından Karasu’dan ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.