Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlık ekipleri karlı havada hastaya ulaşmak işçin 5 kilometre yürüdü

Adıyaman’da, karın ağrısı çeken bir hastanın ihbarı üzerine köye hareket eden 112 sağlık ekipleri, aracın kar ve buzlanma nedeniyle yolda kalması üzerine 5 kilometre yürüyerek hastaya ulaştı.Edinilen bilgiye göre, Adıyaman’a bağlı...

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2016 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2016 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adıyaman’da, karın ağrısı çeken bir hastanın ihbarı üzerine köye hareket eden 112 sağlık ekipleri, aracın kar ve buzlanma nedeniyle yolda kalması üzerine 5 kilometre yürüyerek hastaya ulaştı.
Edinilen bilgiye göre, Adıyaman’a bağlı Kayadibi köyünde ikamet eden 74 yaşındaki Ali Şahin, birkaç gün boyunca yaşadığı karın ağrılarına dayanamayınca 112 sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Kısa sürede harekete geçen 112 sağlık ekipleri gece saatlerinde kar yağışından ve yolun bozulmasından dolayı köy yakınlarına kadar ambulansla gidebildi. Hastaya ulaşabilmek için ambulansı yolun kenarına güvenilir bir şekilde bırakan sağlık ekipleri daha sonra yaklaşık 5 kilometrelik yolu yürümeye başladı. Sağlık ekipleri tarafından bir süre sonra ulaşılan 74 yaşındaki Ali Şahin yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansa alınarak Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Hastanede tedavi altına alınan Ali Şahin’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken yakınları 112 sağlık ekiplerine teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.