Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Safranbolu’da 3 Ev Alevlere Teslim Oldu

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde nedeni henüz belirlenemeyen bir şekilde çıkan yangında 3 ev alevlere teslim oldu.Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Aşağı Dana köyde Yaşar Öztürk’e ait evde henüz nedeni belirlenemeyen bir şekilde...

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2015 03:15
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2015 03:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Safranbolu’da 3 Ev Alevlere Teslim Oldu
Karabük’ün Safranbolu ilçesinde nedeni henüz belirlenemeyen bir şekilde çıkan yangında 3 ev alevlere teslim oldu.
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Aşağı Dana köyde Yaşar Öztürk’e ait evde henüz nedeni belirlenemeyen bir şekilde yangın çıktı. Yaz aylarında kullanılan evde kimsenin olmamasından çıkan yangının evi sarmasının ardından çıkan yangında alevler Kazım Özdemir ve Mehmet Sertdemir’e ait evlere sıçradı. Çıkan yangın sonrası 3 ev ve bunlara ait ahırlar alevlere teslim olurken itfaiye ekipleri yoğun sis nedeniyle köye güçlükle ulaştı. Çıkan yangına Safranbolu ve Karabük Belediyesine ait itfaiye araçları ile Orman İşletmesine ait aranzözler müdahale etti. Ekipleri çıkan yangını diğer evlere sarmadan kontrol altına alırken, alevlere yenik düşen evler yıkıldı.
Çıkan yangında evleri tamamen yanan ve sinir krizi geçiren Kazım Özdemir ve eşi 112 ekipleri tarafından ambulansa alınarak sakinleştirildi.
Olayla ilgili olarak Jandarma ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.