Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rüzgar Çetin İlk Kez Hakim Karşısına Çıkıyor

Beşiktaş’ta kullandığı aracın polis otosuna çarpması sonucu bir polis memurunun ölümüne sebep olduğu için tutuklanan Rüzgar Çetin ilk kez hakim karşısına çıkıyor. Hayatını kaybeden polis memuru İsmet Fatih Alagöz’ün eşi Özlem...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş’ta kullandığı aracın polis otosuna çarpması sonucu bir polis memurunun ölümüne sebep olduğu için tutuklanan Rüzgar Çetin ilk kez hakim karşısına çıkıyor. Hayatını kaybeden polis memuru İsmet Fatih Alagöz’ün eşi Özlem Alagöz,“İnşallah hak ettiği cezayı alacak. Bu davanın arkasındayız. Sinan Bey bizle görüşmek istedi biz görüşmedik" dedi.
Ünlü yönetmen Sinan Çetin’inin oğlu Rüzgar Çetin’in kullandığı araç, 28 Ocak 2016 günü Beşiktaş’ta bir polis aracına çarpmış kaza sonrası polis otosunda bulunan polis memuru Fatih Alagöz şehit olmuştu. Kaza sonrası çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Rüzgar Çetin bugün ilk kez hakim karşısına çıkıyor. Hakkında bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne bir kişinin de yaralanmasına sebep olmaktan 22 yıl 6 ay hapis cezası hapis istenen Rüzgar Çetin ile ilgili görülecek davaya katılmak için Çağlayan’dak İstanbul Adliye Sarayına şehit polis memuru Fatih Alagöz’ün eşi Özlem Alagöz geldi. Alagöz adliyeye girmeden önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada: " Acımız çok taze çok büyük, adalet için buradayız. Adaletin yerini bulması için buradayız. İnşallah hak ettiği cezayı alacak. Bunun içim uğraşacağız. Bu davanın arkasındayız. Bu davanın peşindeyiz. Örnek bir dava olması için uğraşacağız. Tabi ki Sinan beyler görüşmek istediler ama biz görüşmedik. Taziyelerini kabul etmedik. Görüşme isteklerini de kabul etmedik” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.